Повече за TERRA OXY

Известен факт е, че съвременният човек живее в условия на хроничен кислороден дефицит. Това е породено най-вече от увреждащите фактори на околната среда. Според редица знаменити учени, именно хроничната кислородна недостатъчност на клетъчно ниво стои в основата на развитието на различни бактерии, вируси и патогени, а не малко експерти вярват, че това стои и в основата на раковите заболявания.

За да разберем този процес трябва да вникнем малко по-детайлно в човешката клетка. Там се извършва преработката и усвояването на веществата, превръщането им в енергия и на свой ред се изхвърлят вредните съставки. При настъпване на някакъв вид заболяване анионите на кислорода се изразходват за окисляване на токсините, при което организмът все повече влиза в хипоксично състояние, причина да не може да се справи с болестните процеси ефективно.

Точно по тази причина, екипът на професор Жеко Ганев създава процес за допълнително въвеждане на кислородни аниони на клетъчно ниво, получени чрез студен коронарен електростимулационен синтез. Те влизат в действие и окисляват токсичните вещества, като спомагат организмът да избегне възможността да задълбочи хипоксичното състояние и да не може да се справи с болестния процес.

Допълнително въведените кислородни аниони дават тласък на имунната система и по-точно на нейните клетки – лимфоцитите, левкоцитите и гранулоцитите, които унищожават патологичните клетки.

Казано по-просто, количеството на защитниците в организма се увеличава в пъти, което спомага битката им с вредните токсини. увеличението на ползотворните клетки води до подобряване на циркулацията на кръвта, спомага за разнасянето на тромбите, постига се превантивно действие и възможност за овладяване на бактериални и вирусни инфекции.

Производството на TERRA OXY е организирано в научно изследователска лаборатория по нанотехнологии CSIF & ELPHI TЕCH - ултра модерна лаборатория, изградена в България в много кратки срокове и оборудвана с уникална електрофизична апаратура за синтез на анионен кислород, разработка на ELPHI TЕCH. Иновативността се дължи на разработен и патентован способ за получаване на вода с кристална структура с отрицателен редокси потенциал, наситена с озонови молекули с несиметрична структура. При разпад на всяка молекула озон се получават атоми кислород с метастабилно ниво на електроните, като всеки атом кислород се преобразува чрез привличане на допълнителни електрони до анионен кислород – активна кислородна форма присъща на човешкият организъм. Процес без аналог в световната практика за синтез на активни кислородни форми.

Създадохме продукт без аналог в света в момента. Продукт от най-високо качество, резултат от напреднали научни методи и технологии, който е ефективен, безвреден и напълно достъпен. TERRA OXY може да се използва при редица заболявания и състояния и е особено подходящ в настоящата Ковид ситуация.

Професор Жеко Ганев

Хранителната добавка TERRA OXY по естествен път осигурява на организма високо ниво на кислород, витамини и минерали. Влияе положително на енергийния баланс, издръжливостта и цялостното здраве на човешкото тяло. Подпомага организма за справяне с вирусни инфекции чрез подобряване на кислородния метаболизъм и стимулиране на ензимната и имунната система.

TERRA OXY е комплексен продукт, който спомага още за:

 • повишаване на защитните сили на организма;
 • намаляване последиците от вирусни и бактериални инфекции;
 • неутрализирането на свободните радикали;
 • повишаване активността на епитела на трахеята и белодробната функция;
 • увеличаване на кислородно пренасящата функция на хемоглобина;
 • нормализиране на калиево-натриевият обмен и намаляване на вероятността от образуване на тромби;
 • стимулиране на дихателните ферменти и засилва окислително-възстановителните процеси в тъканите;
 • нормализиране на електрическия потенциал на клетъчните мембрани;
 • забавяне скоростта на утаяване на еритроцитите;
 • подобряване функционалното състояние на нервната система;
 • намаляване на мембранния холестерол и предотвратяване на интималната склероза;
 • ограничаване интензивността на липидната пероксидация;
 • регулиране на кръвната захар;
 • облекчаване на мускулните спазми и болките в ставите;
 • при липса на енергия, умора, проблеми с концентрацията;
 • за нормализирането на храносмилането;

Научната аргументация, стояща зад разработката на TERRA OXY се споделя и от множество световни учени и научни институции. Вижте повече за тях ТУК.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки